Navigatie

A  LA CARTE 

 

LET'S START

 

LANGOUSTINE / Cannelloni van kalfswang, bloemkool structuren, Pertuis asperge, vadouvan 

(Bretoens)

 

DORADE ROYAL / tempura en tartaar in rijstvel, a la minuut geraspte wasabi, yuzu sorbet

(Middellandse zee)

 

GROENE ASPERGE / veggi

'bal' van olijfolie,  pistache vinaigrette,  koffiemerinque,  olijfbrood craker met koningsolijven tapenade

(Pertuis)

 

 

 

HOOFDGERECHTEN 

 

 

WAGYU RUND / 

kogelbiefstuk, rammenas, enoki, radijspegel, witte radijsjes, rijst cracker 

(Balearen :  Santa G. boerderij  OF  Nederland :   St J. Hoeve)

 

IBERICO VARKENSWANG TAPAS /

stoverij, 3 keer Cevenne ui, buikspek, pastinaak chips 

pate vd wang en lever, Port gelei

olijfbrood toast, olijf emuslie, bellota, botifarra

'vlees salade' vd wangetjes, wangetjes chips 

(Spanje)

 

DORADE ROYAL  /

bloemkool gebrand, bloemkool gepekeld, bimi, bloemkool couscous, daslook

Zeeuwse oester - dille schuim, toastje haringkaviaar

 

 

KALFS VLEES  / Corrèze  2 cvts

3 bereidingen

 lende BBQ

 bitterbal tong en zwezerik (hart)

pizza burrata en kalfsvitello,  halfgedroogde tomaat.

(Corrèze)

 

PALAMOS WILDE GAMBA,  TAPAS/   2 cvts

Poeder 

A la minuut bereide bouillon

gamba beignet in  kataifi deeg, yuzu  sesam hang op, viooljtes, zeebanaan, poeder van gedroogd limoenblad  

gamba tartaar in rijstvel,  shimiji, dashi bouillon 

gamba carpaccio, Japanse citrus vinaigrette, Oost Indisch kersenblad, enoki 

wilde gamba gebakken in zijn schaal,  trostomaat - schaaldieren  spongecake 

(Catalonië)